Top Social

Celebrity: 7 dingen over Victoria Beckham die je nog niet wist

donderdag 5 november 2015





Ze is ooit lang geleden begonnen als een spice-girl, sloeg toen de knappe David Beckham aan de haak en is nu een moeder maar vooral een boegbeeld in de modewereld. Oh ja en ze heeft ook haar eigen high fashion kledinglijn....


Hieronder staan wat weetjes die je waarschijnlijk nog niet wist over Miss. Beckham.

1. Victoria is na de spicegirls ook solo gegaan, net als de rest. Alleen Victoria is de enige die geen nummer 1 hit wist te scoren van de 5...ouch...

2. Victoria is ook model geweest en zelfs voor grote namen! Denk hierbij aan Armani, Marc Jacobs en Roberto Cavalli.

3. Victoria heeft een stijlgids geschreven samen met Hadley Freeman van maar liefst 320 pagina's. Ik herhaal; 320 pagina's met tips van de allerbeste! Natuurlijk heb ik voor jullie even uitgezocht waar we deze gids kunnen vinden! Zie het als een investering dus KOPEN KOPEN KOPEN!

4. In 2002 zou er een complot zijn om madame Beckham te kidnappen! Ze vonden de man en het bleek dat hij het hele verhaal verzonnen had... Gelukkig maar want we zouden haar niet kunnen missen in de modewereld.

5. Victoria heeft diverse tatoeages laten verwijderen, ook de datum met haar hubby. Keep calm het is niet over tussen die twee, Victoria vindt tatoeages niet passen bij een succesvolle zakenvrouw.

6. Victoria haar eerste winkel opende ze in, het kan ook haast niet anders, LONDON!

7. Victoria heeft wel een hele aparte manier van ontwerpen; NAAKT! Ze begint met het team te brainstormen, ja dan is ze gewoon aangekleed, en als het team weg ik gaat ze helemaal naakt aan de slag"Ik ga dan helemaal naakt en begin met het maken van de ontwerpen op mijn eigen lichaam." aldus Victoria zelf. Ieder zijn ding... Zolang ze maar blijft ontwerpen zijn wij dolgelukkig.

Bron: Wikipedia, Telegraaf
Foto: AFP
Post Comment
Een reactie posten